3D-printet putter på banen

Sammen med HP lanserer Cobra Golf en 3D-printet golfkølle. Pressefoto.

Theresia von Arnold.

– Det er fantastisk å kunne lansere den første 3D-printede putteren for forbrukere, sier HPs Theresia von Arnold.

I samarbeid med HP og Parmatech gir Cobra Golf ut KING Supersport-35 putteren, som har et 3D-printet hode i 316 stål. Ifølge selskapene tok det to år å utvikle golfkøllen.

– Det er fantastisk å lansere den første 3D-trykte putteren for forbrukere. Det er også et lysende eksempel på hvordan Metal Jet-teknologien vår kan skape fantastiske produkter som er ekstremt avanserte og innovative, sier Theresia von Arnold, nordisk ansvarlig for 3D-printing hos HP.

Stabil og medgjørlig
Med et 3D-printet hode er klubben optimalisert for en vektfordeling som vil gi den høyeste godkjente MOI putterverdien, ifølge produsentene. Dette betyr at hodet blir mer stabilt og dermed mer medgjørlig.

Inni golfkøllen. Pressefoto.

Golfspilleren Bryson DeChambeau har også vært involvert i utviklingen av køllen.

– HPs Metal Jet-teknologi er en avansert produksjonsmetode som er fantastisk til å utvikle presist og innovativt golfutstyr. Jeg tror og håper at golfere på alle nivåer vil ha nytte av kombinasjonen av en MOI-verdi og SIKs Descending Loft-teknologi, sier Bryson DeChambeau, PGA-spiller, SIK Golf-partner og ambassadør for COBRA.

70 i Norden
Golfkøllen lanseres i dag, 20. november 2020. I de nordiske landene vil rundt 70 eksemplarer være tilgjengelig og koste omlag 4000 kroner hver.

Putteren KING Supersport-35 med 3d-printet hode. Pressefoto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: