Digitalt arbeidsflyt i oppgradert 3D-printer

Ultimaxer 2+ Connect. Foto: Ultimaker

Ultimaker lanserer en oppgradering av Ultimaker 2+ 3D-printeren. Den nye Ultimaker 2+ Connect-modellen tilbyr brukeren en skybasert utskriftsprosess der arbeidsflyten kan håndteres digitalt.

3d-printerprodusent Ultimaker lanserer en oppgradering av deres 3d-printer Ultimaker 2+ med navnet Ultimaker 2x Connect. 3DVerkstan, som er Ultimakers nordiske og baltiske distributør, skriver på sine nettsider at den nye 3D-printeren er et svar på et behov for digitale arbeidsflyter og passer for både mindre og større selskaper.

Ultimaker 2+ med hette. Foto: Ultimaker

Nye funksjoner
Maskinen kommer i et nytt design og en ny berøringsskjerm i farger. Andre nye funksjoner er en ergonomisk matingskontroll for å skifte materialer, USB-kontakter, enklere kalibrering og en mer stabil konstruksjonsplate. For ekstra sikkerhet kan du også legge til en hette, 2+ Connect Air Manager, som lukker toppen av skriveren. Med en vifte trekker den ut luften via et EPA-filter som eliminerer 95 prosent av de ultrafine partiklene som dannes når materialet varmes opp i bygningskammeret, skriver 3DVerkstan om den nye 3D-printeren.

Programvare som styrer utskrift
Ultimaker lanserer også en ny programvarepakke som består av tre deler: Ultimaker Cura Enterprise, der utskrifter kan klargjøres, Ultimaker Digital Factory, for å koble til flere skrivere og kontrollere og overvåke utskriftsprosessen, og Ultimaker Marketplace for materialprofiler og plugins.

Du kan lese mer om Ultimaker 2+ Connect her (3DVerkstan).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *