Markforged lanserer smart plattform

Digital Forge-plattformen samler inn data fra verdens Markforged-systemer for å forbedre utskrifter. Foto: Markforged

Markforged lanserer Digital Forge-plattformen for industriell additiv produksjon. Løsningen er skybasert og vil ifølge selskapet koble sammen alle Markforged-systemer som brukes over hele verden.

Et skybasert system som gjennom maskinlæring bare blir bedre og bedre. Dette er hva 3D-printerprodusenten Markforged ønsker å oppnå med sin nylig lanserte Digital Forge-plattform.

12.000 systemer
Den nye plattformen vil koble til og samle inn data fra de omtrent 12.000 Markforged-systemene som brukes over hele verden. Disse inkluderer brukere som Siemens Energy, Porsche og Microsoft. Gjennom maskinlæring vil systemet, ved hjelp av dataene, kontinuerlig forbedre opplevelsen for brukeren, ifølge produsenten.

For å redusere feilprinting
Digital Forge bruker det selskapet kaller “fleet federated learning”, som samler inn data i et ekspansivt nettverk for deretter å oppdatere plattformen for å gjøre det bedre. Brukeren kan da dra nytte av de siste fremskrittene gjennom skyen. I følge Markforged er tanken at plattformen skal redusere antall feilprints og øke kvaliteten på komponentene.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: