9 spådommer om 3D-printing i 2021

En titt i spåkulen for 2021

Charles R. Goulding og Preeti Sulibhavi fra nettstedet Fabbaloo ser frem til hva det nye året skal bringe innen 3D printing med ni spådommer om hva de tror vil prege 2021.

1. Vi forventer at 3D-printindustrien vil fortsette å gi viktige bidrag for å tilfredsstille behovet for smittevernsutstyr i første halvdel av 2021, inkludert: vattpinner, masker, skjold, kjoler, laboratorieutstyr og deler til åndedrettsvern og ventilatorer.
2. Vi forventer en stor børsnotering for Carbon 3D kanskje, via SPAC.
3. Vi tror at medisinsk utstyr og bioprinting vil forbli sterke og dra nytte av strategiske oppkjøp i 2020 hos Medtronic, Stryker og Zimmer Biomet sammen med en gjenopptakelse av valgfrie operasjoner.
4. Vi forventer spennende nye produkter fra halvleder- og elektronikkmarkedet.
5. Ved utgangen av 2021 forutser vi tilbakekomsten av 3D-printmesser ved bruk av en ny hybrid live og virtuell modell.
6. Luftfartsindustrien bør komme tilbake med Tier-leverandørene som bruker økende mengder 3D-print for både OEM og reservedeler.
7. Vi tror det langvarige lovende segmentet 3D-printing i metall vil begynne å ha en innvirkning på markedet.
8. Utvidelsen av amerikanske alternative energiskattkreditter sammen med store føderale FoU-investeringer i solenergi, vind og geotermi burde gi store nye muligheter for 3D-printing i USA.
9. Bruken av 3D-printede komponenter for spesialiserte romfartsprodukter, deriblant droner, satellitter og raketter vil holde seg meget sterkt.

Det er endringer i beskatningen for nye produksjonsmetoder som vil være til hjelp for 3D-printingens utvikling i USA.

Kilde: Fabbaloo

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *