CELLINK lanserer UP.SIGHT – et effektivt mikroskop og encelledispenser

UP.SIGHT er sertifisert for å hjelpe laboratorier over hele verden med å overvinne utfordringene med utvikling av cellelinjer og forbedre effektiviteten i arbeidsflyten. Illustrasjon: cytena

Det CELLINK-eide selskapet cytena GmbH, som er ledende innen dispensering av en celle, lanserte 25. januar UP.SIGHT, et transformativt enkeltcellet dispenseringssystem som gjør det mulig å øke effektiviteten i utvikling av cellelinjer. UP.SIGHT er utstyrt med en patentert, rask og skånsom dispenseringsteknologi med en celle og et mikroskopsystem av høy kvalitet som eliminerer behovet for å slå sammen flere bilder. Alt-i-ett-løsningen tilbyr mikroskopi og 3D Full Well Imaging for dobbel klonitetssikring fra to uavhengige optiske enheter, noe som fører til> 99,99 prosent sannsynlighet for klonalitet.

–UP.SIGHT bidrar betydelig til forbedring av dispensering av enkeltceller og arbeidsflyten for cellelinjeutvikling, sier Erik Gatenholm, administrerende direktør i CELLINK. –Inntil i dag har legemiddelindustrien gjennomgått en kostbar og tids- og ressurskrevende prosess når de isolerer enkeltceller for forskningsformål. Sammenlignet med eksisterende encellede dispensere er UP.SIGHT raskere, mer effektiv og kan som en enhet , oppnå det som har krevd flere enheter å oppnå.. SIGHT er et eksempel på CELLINK Groups forpliktelse til biokonvergens og å integrere feltene biologi og teknologi for å skape innovative teknologier. ”

I dag utvikles åtte av de ti bestselgende legemidlene ved hjelp av biologiske stoffer. Cellelinjeutvikling er en viktig del av utviklingen av disse biologiske stoffene. UP.SIGHT er neste generasjons enkeltcelledispenser med høy presisjon for celledeponering og avbilding for å sikre nøyaktig celleisolasjon og monoklonalitet. Implementeringen av cytenens enveisutladningspatroner utesluttes all krysskontaminering og eliminerer behovet for omfattende rengjøring.

Det svenske verdensledende biokonvergensselskapet CELLINK, ble grunnlagt i 2016 og tilbyr teknologi, produkter og tjenester for å skape, forstå og mestre biologi. Med fokus på applikasjonsområdene bioprinting, multiomics, cellelinjeutvikling og diagnostikk, utvikler og markedsfører selskapet innovative teknologier som gjør det mulig for forskere innen biovitenskap å dyrke celler i 3D-miljøer, utføre medikamentell screening med høy gjennomstrømning og printe ut menneskelig vev og organer for medisinsk, farmasøytisk og kosmetisk industri. CELLINKs produkter brukes i mer enn 1800 laboratorier, inkludert verdens 20 ledende farmasøytiske selskaper, i mer enn 65 land og har blitt sitert i mer enn 700 publikasjoner. CELLINK har utviklet et av verdens første universelle bioblekk som i dag brukes av mange av verdens mest anerkjente forskningsinstitusjoner. Et bioblekk kan blandes med levende celler for å print ut funksjonelt humant vev, og hvis fremtidig forskning lykkes, på sikt lage menneskelige organer i såkalte 3D-bioprintere. CELLINKs universelle bioblekk viser gode resultater og kan brukes i både CELLINKs egenutviklede 3D-bioprinter og i 3D-bioprintere utviklet av andre fabrikanter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: