Karbonfiberforsterket materiale til Stratasys F123

av Anja Degerholm

Takket være karbonfibrene i materialet er det både sterkt og stivt. Foto: Pressebilde

Stratasys utvider nå sitt materialutvalg til F123-serien med et karbonfiberforsterket ABS-alternativ som både er 15 prosent sterkere og 50 prosent stivere enn en standard ABS.

ABS-CF10 er et høyytelsesmateriale som er utviklet for produksjon av jigger og inventar, for både prototyper og sluttprodukter. Fordi den inneholder ti prosent karbonfiber, har den en overlegen styrke og stivhet. Dette er det første materialet i F123-serien som inneholder karbonfiber. Karbonfibrene i ABS-CF10 betyr at materialet fordeler styrken jevnt gjennom utskriften. Materialet er egnet for å lage sterke og stive lette komponenter som kan brukes til virkelig krevende bruksområder, inkludert i forbruker-, luftfarts- eller bilindustrien.

Protech er en norsk forhandler av Stratasys-produkter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: