MakerOS gjør sitt forretningsstyringsprogram for 3D-printing gratis

Brukergrensesnittet til MakerOS og integrert 3D del-viser. Foto via MakerOS.

Programvareutvikler MakerOS har gjort sin omfattende programvare for 3D-printadministrasjon gratis å bruke.

I et forsøk på å “demokratisere produktutvikling”, har selskapet MakerOS til hensikt å gjøre det mye enklere for ingeniører, designere og små og mellomstore bedrifter innen digital produksjon å komme frem i et allerede konkurransepreget marked. Større virksomheter vil også kunne betale for en tilleggspakke med premiumtjenester om nødvendig.

–Det er en god mulighet for nye bedrifter å engasjere seg i bransjen, og for eksisterende mellomstore og større bedrifter å vokse og øke marginene, med MakerOS-plattformen, sier Mike Moceri, administrerende direktør og grunnlegger av MakerOS. –Vi har allerede bevist det med flere av våre kunder.

Hva er MakerOS?

MakerOS-programvareplattformen består av en rekke verktøy som er utviklet for å gjøre det mulig for 3D-printende firmaer å administrere arbeidsflytene sine bedre. Alt-i-ett-produktet dekker behovet for en rekke funksjoner, for eksempel jobbkostnad, prosjektledelse, klientrelasjoner og til og med en 3D-filvisning alt i ett sted. Hjertet i programvaren består av et brukervennlig prosjektledelse og jobbinnleveringssystem. Det sentraliserte dashbordet er tilgjengelig for både produsenter og kunder, og fremmer et samarbeidsmiljø og muliggjør kontinuerlig gjennomsiktighet i prosjektet.

Mørk utgave. Foto via MakerOS.

MakerOS har også en autoquoter som ganske enkelt automatiserer prosessen for å gi kunden tilbud. Autoquoteren er kompatibel med nesten alle etablerte 3D-printere, og synkroniseres også med selskapets nåværende beholdning, noe som resulterer i tilbud som er mer nøyaktige prismessig og tidsmessig realistiske. Et faktureringsopplegg medfølger også, med både utsending og oppfølging av utstedte fakturaer. Som om ikke dette var nok, har programvaren også en funksjon som lar deg starte en personalisert kundeportal på internett, inkludert chat-funksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: