Bioprinteren BIO X6 får prestisjefull designpris

Cellinks printer Bio X6. Foto: Pressebilde

Cellink har blitt tildelt Red Dot Design Award for sin 3D-bioskriver BIO X6. Dette er andre gang selskapet får oppmerksomhet for sin designkvalitet.

– Vi er veldig stolte av å vinne en Red Dot Design Award for andre år på rad. Det er resultatet av målrettet arbeid og samarbeid i teamet vårt på Cellink. Dette kvalitetsstemplet motiverer oss til å ytterligere fokusere på design og brukeropplevelse i markedet for laboratorieutstyr, sier Markus Grip, Global Head of Design, Cellink i en pressemelding.

BIO X6 er en 3D-bioskriver med seks skrivehoder for blant annet forskning innen 3D-cellekultur, vevsteknologi, sykdomsmodellering og medikamentsscreening.

I mer enn 60 år har Red Dot Design Award tildelt priser for god design i flere forskjellige fagområder. I 2021 konkurrerte tusenvis av bidrag fra hele verden. Juryen vurderer ikke bare det estetiske uttrykket, men også de valgte materialene, håndverksnivået, overflatestrukturen, ergonomien og tester funksjonaliteten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: