Blått pulver fra Fabulous

Produsert i det nye materialet. Foto via Fabulous

Den franske materialutvikleren FABULOUS har lansert et karakteristisk blått pulver som har blitt EU-sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien.

I Frankrike har materialutvikleren FABULOUS lansert et karakteristisk nytt pulver, med navnet ‘BLUECARE.’ Basert på konvensjonell PA11, er materialet designet for å imøtekomme behovene til kunder som opererer i næringsmiddelindustrien, og det har vært spesielt sertifisert av EU for bruk innen applikasjoner for mat og drikke.

BLUECARE er kompatibel med SLS-, PBF- og MJF-maskiner, og har en levende farge for å sikre at den lett kan oppdages i sjeldne tilfeller der matforurensning oppstår. Imidlertid er det også mulig å endre utsiden av BLUECARE-printede deler under etterbehandling, og FABULOUS har antydet at de gjerne hjelper med å identifisere applikasjonsspesifikke parametere som tilfredsstiller individuelle kunders behov.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: