Blått pulver fra Fabulous

Produsert i det nye materialet. Foto via Fabulous

Den franske materialutvikleren FABULOUS har lansert et karakteristisk blått pulver som har blitt EU-sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien.

I Frankrike har materialutvikleren FABULOUS lansert et karakteristisk nytt pulver, med navnet ‘BLUECARE.’ Basert på konvensjonell PA11, er materialet designet for å imøtekomme behovene til kunder som opererer i næringsmiddelindustrien, og det har vært spesielt sertifisert av EU for bruk innen applikasjoner for mat og drikke.

BLUECARE er kompatibel med SLS-, PBF- og MJF-maskiner, og har en levende farge for å sikre at den lett kan oppdages i sjeldne tilfeller der matforurensning oppstår. Imidlertid er det også mulig å endre utsiden av BLUECARE-printede deler under etterbehandling, og FABULOUS har antydet at de gjerne hjelper med å identifisere applikasjonsspesifikke parametere som tilfredsstiller individuelle kunders behov.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: