Blått pulver fra Fabulous

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 5 mai 2021
Produsert i det nye materialet. Foto via Fabulous

Den franske materialutvikleren FABULOUS har lansert et karakteristisk blått pulver som har blitt EU-sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien.

I Frankrike har materialutvikleren FABULOUS lansert et karakteristisk nytt pulver, med navnet ‘BLUECARE.’ Basert på konvensjonell PA11, er materialet designet for å imøtekomme behovene til kunder som opererer i næringsmiddelindustrien, og det har vært spesielt sertifisert av EU for bruk innen applikasjoner for mat og drikke.

BLUECARE er kompatibel med SLS-, PBF- og MJF-maskiner, og har en levende farge for å sikre at den lett kan oppdages i sjeldne tilfeller der matforurensning oppstår. Imidlertid er det også mulig å endre utsiden av BLUECARE-printede deler under etterbehandling, og FABULOUS har antydet at de gjerne hjelper med å identifisere applikasjonsspesifikke parametere som tilfredsstiller individuelle kunders behov.

Les mer

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

Siste nytt

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Audi Sport sparer flere uker på å 3D-printe verktøy

Da den nye elbilen Audi E-Tron GT skulle lanseres, trengte Audi-fabrikken i Heilbronn, Tyskland, raskt å skaffe 200 verktøy, jigger og fiksturer. Løsning? 3D-printing og programvare for design-automatisering.
Audi-Trinckle-0H6A1913-1024x683

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt