Konkurranse for oppstartsfirmaer innen AM

Fjorårets vinner mottok denne statuetten. Foto: Pressebilde / Mesago

Formnext, den store messen for additiv tilvirkning (AM) i Frankfurt, kunngjør Formnext Start-up Challenge for sjuende år på rad. Ideen er å rette oppmerksomhet mot unge og innovative selskaper med en bærekraftig forretningsidé innen 3D-utskrift.

For å delta i Formnext Start-up Challenge, må selskapet ikke ha eksistert i mer enn fem år. Søknadsfristen er 2. juli 2021, og i september blir vinnerne kåret av en navngjeten jury. De fem vinnerne vil ha muligheten til å stille ut på messen, pitche sitt firma under en spesiell begivenhet og møte eksperter i bransjen for coaching. Tidligere vinnere inkluderer kjente navn som 3Yourmind, Dyemansion og Sinterit. Av deltakerne i konkurransen kåres også en vinner av AM Impact Ventures Award, som deles ut for andre gang.

Den fysiske messen Formnext arrangeres 16.-19. November 2021, og den digitale utgaven Digital Days finner sted 30. november til 1. desember. I mai hadde drøyt 350 utstillere registrert seg til messen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: