Konkurranse for oppstartsfirmaer innen AM

Fjorårets vinner mottok denne statuetten. Foto: Pressebilde / Mesago

Formnext, den store messen for additiv tilvirkning (AM) i Frankfurt, kunngjør Formnext Start-up Challenge for sjuende år på rad. Ideen er å rette oppmerksomhet mot unge og innovative selskaper med en bærekraftig forretningsidé innen 3D-utskrift.

For å delta i Formnext Start-up Challenge, må selskapet ikke ha eksistert i mer enn fem år. Søknadsfristen er 2. juli 2021, og i september blir vinnerne kåret av en navngjeten jury. De fem vinnerne vil ha muligheten til å stille ut på messen, pitche sitt firma under en spesiell begivenhet og møte eksperter i bransjen for coaching. Tidligere vinnere inkluderer kjente navn som 3Yourmind, Dyemansion og Sinterit. Av deltakerne i konkurransen kåres også en vinner av AM Impact Ventures Award, som deles ut for andre gang.

Den fysiske messen Formnext arrangeres 16.-19. November 2021, og den digitale utgaven Digital Days finner sted 30. november til 1. desember. I mai hadde drøyt 350 utstillere registrert seg til messen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: