Lanserer større og raskere SLS-printer

Møt Nils!

Den polske produsenten Sinterit avslører nå at de lanserer en ny end-to-end SLS-3D-skriver. “Nils 480” vil bli presentert i forbindelse med et digitalt arrangement.

Sinterit er kjent for sine SLS -løsninger med bordmodeller og har tidligere gitt ut systemene Lisa (2015) og Lisa PRO (2018). Så nå lanserer selskapet en tredje generasjons skriver. I følge Sinterit skal Nils 480 kunne skrive ut hvilken som helst form uten støttestrukturer og i forskjellige materialer. Takket være et stort konstruksjonsområde skal det være mulig å skrive ut flere mindre deler samtidig eller en større komponent. I tillegg lover produsenten at den nye SLS -skriveren er rask og kan produsere store kvanta.

Det vil heller ikke være noe pulveravfall i forbindelse med printing, noe som vil gjøre Nils 480 mer kostnadseffektiv og miljøvennlig enn konkurrentenes alternativer som er tilgjengelige på markedet i dag.

Mer informasjon om denne nye printeren vil bli presentert i forbindelse med et lanseringsarrangement som arrangeres onsdag 15. september klokken 15.00 (CEST). Det vil også være anledning til å delta i presentasjonen onsdag 22. september klokken 20.00 (CEST). Registrering gjøres via denne lenken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *