PLM Group styrker tilbudet innen avanserte simuleringsverktøy

Kjell-Ove Fredhjem og Jan Lundström

PLM Group, som er Dassault Systèmes SOLIDWORKS største partner i Norden og Baltikum, kjøper opp den norske 3DEXPERIENCE-forhandleren PLM Technology AS.

PLM Technology har flere kunder innen en rekke bransjer, og arbeider med 3D-produktdesign og avanserte simuleringsverktøy i Norge. Vanligvis benytter kunder simulering for å få produkter raskere ut på markedet, og for å forbedre kvalitet og produktytelse.

–PLM Technology AS sine kunder og deres ekspertise vil forsterke våre ambisjoner om å bli en ledende partner for avanserte simuleringsverktøy i Norden, sier Jan Lundström, CEO i PLM Group. –Viktigheten av virtuell testing i produktutvikling vil fortsette å øke og vi vil kunne tilby både frittstående løsninger og integrerte løsninger på vår 3DEXPERIENCE-plattform gjennom SIMULIA og ABAQUS fra Dassault Systèmes. Vi streber etter å gi alle våre kunder tilgang til avansert simuleringskompetanse. Som en bonus med dette oppkjøpet utvider vi også vårt CAD-tilbud fra SOLIDWORKS til også å omfatte CATIA, avslutter Lundström.

Etter å ha bygget opp PLM Technology AS i løpet av 17 år, er Kjell-Ove Fredhjem sikker på valget sitt: –Jeg stoler på at bedriften og våre kunder er i kvalifiserte, troverdige og stabile hender. Mange av kundene våre har allerede et godt forhold til PLM Group siden de har SOLIDWORKS, sier han.

Fredhjem vil fortsette å arbeide med de nye eierne frem til slutten av 2022 for å sikre en sømløs overgang og for å støtte PLM Groups utvikling av en avansert simuleringsvirksomhet. –Ved sammenslåingen kommer vi til å kunne levere enda større verdi til alle våre felles kunder», legger Fredhjem til.

–Det er fantastisk å se den pågående investeringen og engasjementet for Dassault Systèmes, av PLM Group med dette oppkjøpet av PLM Technology AS, sier John Kitchingman, MD EuroNorth, Dassault Systèmes. –Dette underbygger virkelig deres ambisjon om å levere et større utvalg av verktøy for flere kunder, bransjer og områder med bevist bransjeerfaring og tekniske ferdigheter, konstaterer Kitchingman.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: