Stratasys kjøper resten av aksjene i Xaar 3D

H350-printeren er drevet av SAF ™ -teknologi og er designet for å gi produsentene konsistens i produksjonen, konkurransedyktige og forutsigbare kostnader per del og fullstendig produksjonskontroll for kvanta på tusenvis av deler

3D-printerprodusenten Stratasys Ltd. skriver i en pressemelding at de har kjøpt alle gjenværende aksjer i Xaar 3D Ltd. fra Xaar Dette vil sette ytterligere fart i det israelske selskapets vekst innen 3D-printing i produksjonsøyemed. Stratasys eide allerede fra før en andel på 45% i Xaar 3D.

I april 2021 introduserte Stratasys Stratasys H350™ 3D-printeren, det første systemet som drives av Xaar 3D sin pulverbaserte SAF ™ -teknologi. SAF-baserte 3D-skrivere representerer kulminasjonen på mer enn 10 års forskning og utvikling, og er designet for å levere konkurransedyktige deler (når det gjelder kostnader) på produksjonsnivå. Siden kunngjøringen har H350 blitt vellykket installert på Stratasys Direct Manufacturing og forskjellige betakunder i Europa og USA. Generell tilgjengelighet er forventet innen slutten av dette året.

–Vi er forpliktet til å være den ledende leverandøren av produksjonsskala polymer 3D-utskrift for våre kunder ettersom additiv produksjon fortsetter å transformere næringer rundt om i verden, sa Stratasys administrerende direktør Dr. Yoav Zeif. –H350-printeren og SAF-teknologien er sentrale i dette oppdraget, og gir oss en kraftig plattform for å møte behovene til kunder i bransjer som kommersielle varer, bil, forbruksvarer og forbrukerelektronikk. Kunder forteller oss at denne teknologiens konsistente ytelse ved høyere volumer hjelper dem med å vokse virksomheten, og gir dem et betydelig konkurransefortrinn. Vi er glade for å kunne ønske det fremragende teamet av innovatører fra Xaar 3D velkommen til Stratasys -familien.

H Series™ Production Platform – printere som H350 er designet for å levere delkvalitet, konsistens og pålitelighet som sikrer kundetilfredshet og høyt produksjonsutbytte. Ved hjelp av SAF -teknologien utfører printerne viktige 3D-utskriftstrinn i samme retning over utskriftssengen for å gi en jevn termisk opplevelse – og derfor delvis konsistens – for alle trykte deler uavhengig av plassering i konstruksjonen. Dette representerer en betydelig forbedring i forhold til tradisjonelle pulverbedfusjonsprosesser.

Skrivere i H -serien er også designet for produksjonskontroll. Bygge data som er utnyttet flere innebygde sensorer, logges for prosesssporbarhet og forblir fullt under kundens kontroll. Materialer kan kontrolleres, spores og spores, og utskriftsinnstillinger kan finjusteres for hver kundes behov.

Xaar 3D -teamet vil slutte seg til Stratasys for å fortsette å lede utviklingen av H Series-plattformen og SAF-teknologien.

–Vi dannet Xaar 3D med forutsetningen om at vi kunne hjelpe eksisterende pulverbed-teknologi til å gjøre et stort sprang fremover, og det er det som skjer takket være SAF -teknologi, sa Ronen Cohen, daglig leder i Xaar 3D Ltd. –Vi har klart å forbedre oss betydelig termisk styring for mer konsistente og pålitelige deler samtidig som kundene får den produksjonskontrollen de trenger. Som en del av Stratasys vil vi fortsette å raskt utvikle 3D-skriverutviklingen i H-serien, samtidig som vi utnytter Stratasys’ globale markedsføringsinfrastruktur og blue-chip-kundeforhold, slik at flere kunder kan dra fordel av SAF-drevet additiv produksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *