Stort sug etter etterbehandling

Ulf Qviberg, grunnlegger av AM Efficiency, sier at responsen under Formnext har vært langt over forventningene. Foto: Anja Degerholm

På AM Efficiency sin stand under Formnext er det knapt et rolig minutt. Interessen for et rimelig etterbehandlingssystem med flere funksjoner er stor, ifølge selskapets grunnlegger Ulf Qviberg.

– Jeg startet AM Efficiency fordi jeg så et behov i markedet for etterbehandlingsutstyr i et lavere prissegment. Og her på messen er det mange som er enige med meg, det er stor etterspørsel, sier han.

Med til Formnext har AM Efficiency CCP2, som ble sluppet tidligere i år. Den kombinerer tre forskjellige funksjoner i én maskin: rengjøring, innfarging og polering. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å bytte spraymiddel mellom kjøringene.

Flere forhandlere på gang
For å vise maskinens hovedstyrke, at den fjerner alt pulverrester, har AM Efficiency lagt ut en sort matte i stativet. Og ikke en hvit pulverflekk så langt øyet rekker.

– Det er en helt støvfri prosess.

Før messen sa Ulf Qviberg til oss at et viktig mål med besøket i Frankfurt var å finne forhandlere i Europa. Det har han lykkes med, med glans.

– Vi har et par interesserte i England, men også i Tyskland og Italia. Så det ser veldig positivt ut.

Deler med pulverrester til høyre, og resultatet etter kjøringer i CCP2 til venstre.

Rundt 120 deler til CCP2 er 3D-printet, inkludert blåsedysene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *