Strømmetjeneste fra Formnext

Bilde via Formnext

2021-utgaven av 3D-printbransjens ledende europeiske messe Formnext går av stabelen neste uke mellom 16. og 19. november i Frankfurt.

For å sikre at de som ikke kan delta personlig ikke går glipp av de viktigste takeawayene og diskusjonene på messegulvet, vil bransjenettstedet 3D Printing Industry sende livestream de tre første dagene av arrangementet via sin YouTube-kanal.

Fra 16.-18. november vil de invitere nøkkelutstillere, bransjeledere og eksperter til messen for å dele de siste utviklingene, trendene og innsiktene fra hele den additive produksjonssektoren. Gjennom livestrømmene vil publikum kunne holde seg oppdatert på de siste 3D-printnyhetene, lanseringene og utviklingen rett fra messegulvet, uansett hvor de er i verden.

Lenke: YouTube-kanalen til 3D Printing Industry

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *