Markforged flytter

Markforged flytter hovedkvarteret til Waltham, Massachusetts. FX20 er firmaets største 3D-printer til dags dato, ideell for produksjon av store deler. Foto via Markforged.

Markforged, en produsent av metall- og kompositt-3D-printere, flytter hovedkvarteret til Waltham, Massachusetts.

Selskapet opererer for tiden fra to forskjellige anlegg i Watertown. Med flyttingen som skal finne sted innen 3. kvartal 2022, vil Markforged angivelig ha nok plass til over 500 ansatte, samtidig som de konsoliderer sine fasiliteter under ett tak for mer strømlinjeformet daglig drift.

–Jeg er veldig stolt over teamets suksesser det siste året og momentumet som vi bygger, sa Shai Terem, president og administrerende direktør i Markforged. –Vi fortsetter å vokse og akselerere produktveikartet vårt, og ser etterspørsel etter våre nyeste produkter, som FX20. Vårt raskt voksende team har nesten doblet seg i 2021, og denne flyttingen av hovedkvarteret er et naturlig neste skritt som vil gjøre oss i stand til å skape en toppmoderne plass for våre ansatte, våre partnere og våre kunder for å oppleve hva Markforged er.

Kilde: 3dprintingindustry.com

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Hexagon vil vokse gjennom samarbeid

Hexagon ble grunnlagt i 1992 i Stockholm og arbeidet da med systemer for måling og posisjonering. Siden den gang har selskapet vokst til et globalt teknologikonsern og nå er målet å “sette data i arbeid for å skape en autonom fremtid”, inkludert i additiv tilvirkning.

Publisert av: