EnvisionTEC blir Etec

For et drøyt år siden kjøpte Desktop Metal opp EnvisionTEC, en pioner innen DLP-teknologi. Nå lanseres det nye Etec-merket, som vil fokusere på industriell produksjon i store kvanta.

Siden oppkjøpet har EnvisionTEC vært et heleid datterselskap av Desktop Metal. Selskapet var tidlig ute med DLP-prosessen, Digital Light Processing, for blant annet 3D-printing innen helsevesen, tannlege, medisin og til smykker. Bruksområder preget av nøyaktighet og fin overflatefinish.

Fokus på kundenes behov
I 2021 startet Desktop Metal det nye selskapet Desktop Health, som fokuserer på helsetjenester og tannlege. Det nye Etec-merket vil fokusere på 3D-printløsninger med fotopolymerer for masseproduksjon av for eksempel forbruker- og industriprodukter til sluttkunder.

– Vår lansering av Etec og Desktop Health lar oss snakke mer direkte med spesifikke kunder og fokusere på deres behov og betjene dem bedre. Etec tilbyr utrolig kraftige 3D-printere i kombinasjon med eksklusive materialer som allerede driver en ny bølge av forbruker- og industriell innovasjon, sier Ric Fulop, Desktop Metals grunnlegger og administrerende direktør, i en pressemelding.

Ric Fulop, Desktop Metals grunnlegger og administrerende direktør. Foto: Pressebilde

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: