Høytrykk foran Formnext

Interessen for å stille ut på årets Formnext, en av verdens største messer for additiv produksjon, ser ut til å være rekordhøy. Arrangøren Mesago Messe Frankfurt melder nå at over 300 utstillere allerede har booket seg.

– Vi har aldri før hatt et så stort antall påmeldte utstillere så tidlig på året, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext hos arrangøren Mesago Messe Frankfurt.

På 2021-messen stilte 606 bedrifter fra 36 land. Til dags dato har en rekke globale selskaper og store navn i bransjen annonsert sin deltakelse i årets utgave av Formnext, som er den åttende i rekken. Selskaper som 3D Systems, Desktop Metal, Dyemansion, EOS, Formlabs, Markforged, Ricoh, Sandvik, Siemens, Stratasys og Voxeljet. De over 300 utstillerne som nå har meldt seg på har bestilt nesten like mye gulvplass som ble brukt på forrige messe, da 600 utstillere deltok.

–Denne utviklingen understreker det faktum at mange selskaper i AM-bransjen ser på personlige møter som avgjørende for å lykkes med å drive forretning, drive utvikling fremover og finne partnere og investorer, sier Sascha F. Wenzler.

Formnext finner sted 15.-18. november 2022 på Mesago Messe i Frankfurt, Tyskland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: