Webinar om investeringsmidler fra EUs Pulsate prosjekt

Som vi tidligere har meldt, så er SINTEF som en av partnerne i EU-prosjektet www.pulsate.eu. SINTEF skal nå arrangere et webinar myntet på bedrifter som har tanker om å søke om midler fra prosjektet, for å igangsette forsøk med bruk av avansert laserteknologi og avansert additiv produksjon. Prosjektets “Adopters Usecases” gir bedrifter som ikke har erfaring med avansert laserbasert og additiv tilvirkning muligheter til å søke finansiering til å finne ut om laserbasert og avansert additiv produksjon er noe for dem.

Webinaret vil presentere de tjenester PULSATE-prosjektet tilbyr med hensyn til avansert laserbasert og additiv produksjon, og videre beskrive hvordan små og mellomstore bedrifter kan søke støtte fra PULSATE til evaluering av det mulighetsrom som slik teknologi åpner. Det er nå en åpen utlysning PULSATE Adopters Open Call som lukker 31. mars.

Utlysningen er rettet mot SMB-er og litt større produksjonsbedrifter, og kan tilby inntil 25000€ i støtte til evalueringsprosjekter. Webinaret arrangeres 7. mars fra kl 13 til 14 og påmeldingsfrist er 4. mars kl 16.

Påmelding her

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: