Prototal Industries installerer ny HP Jet Fusion 5210 3D Printer for å teste nytt material

Prototal Industries investerer i en ny HP Jet Fusion 5210 3D-printer og tilbyr en ny TPU for additiv produksjon

Prototal Industries har annonsert installasjonen av en ny HP Jet Fusion 5210 3D-printer på deres nettsted i Jönköping. Den nye Jet Fusion 5210 3D-skriveren vil støtte betaprogrammet for Lubrizol 3D Printing Solutions nyutviklede og mykere materialer: ESTANE® 3D M88A TPU. Prototal er valgt som den eksklusive partneren i Europa for å tilby dette materialet i en seks måneders periode.

Prototal Industries som driver med 3D-printing, vakuumstøping, sprøytestøping og er en HP Digital Manufacturing Partner, har i dag annonsert installasjonen av en ny HP Jet Fusion 5210 3D-printer samtidig som e tilkjennegir at de nå kan tilby Lubrizols ESTANE® 3D M88A TPU – et materiale med økt fleksibilitet sammenlignet med tidligere kvaliteter, i samarbeid med HP Inc. under ABMIP-programmet. Det nye materialet skal etter sigende være utmerket for ulike segmenter, inkludert helse og velvære, sport og fritid samt forbruksvarer og elektronikk. En stor fordel er også at materialet er testet og trygt for hudkontakt.

–Vi er veldig stolte over å være den første produsenten i Europa som tilbyr ESTANE® 3D M88A TPU til markedet, sier Jan Löfving, administrerende direktør i Prototal Industries. Med dette utvider vi vårt utvalg av materialer til kundene, men vi introduserer også fantastisk materiale i et europeisk marked. Det nye materialet, kombinert med investeringen i en ny HP Jet Fusion 5210 3D-printer, er i tråd med våre fremtidige mål for vekst innen additiv produksjon i både nye og eksisterende segmenter. Det er også et viktig skritt i vår innsats for å fortsette å utvikle og fremme 3D-printing som produksjonsmetode, avslutter han.

Med installasjonen av HP Jet Fusion 5210 i Jönköping kommer Prototals eksisterende maskinpark opp i mer enn 80 profesjonelle AM-systemer, blant disse er det allerede 7 MJF-maskiner i konsernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: