Utvider i USA med to nye forhandlere

Freemelt viste Freemelt ONE i forbindelse med messen Formnext 2021. Foto: Arkiv / Anja Degerholm

Den svenske 3D-printerprodusenten Freemelt har på kort tid signert en avtale med to amerikanske forhandlere. Dette vil sette fart på salget av forskningssystemet Freemelt ONE og man har allerede fått i land en avtale.

Ulric Ljungblad, administrerende direktør i Freemelt. Foto: Pressebilde

Det dreier seg dels om Technical Laboratory Systems, eller Tech-Labs, og dels om Techninal Training Aids, TTA. Tech Labs opererer i åtte delstater i det sentrale USA og TTA i ti delstater i de sørøstlige delene.

De nye avtalene representerer et ytterligere skritt mot fortsatt global ekspansjon for Freemelt ONE, som er et E-PBF (Electron Beam Powder Bed Fusion) system. Samarbeidet med TTA har allerede båret frukter.

– Denne avtalen har allerede resultert i det første systemsalget til Georgia Tech, noe som viser fordelene med forhandlere generelt og TTA spesielt, sier Ulric Ljungblad, administrerende direktør i Freemelt, i en pressemelding.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: