Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 14 juni 2022
Desktop Metals nye ExOne S-Max Flex 3D printer. Foto via Desktop Metal.

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene.

Som en del av initiativet planlegger selskapet å si opp rundt 12 % av sin globale arbeidsstyrke, med henvisning til produktivitetsgevinster som et resultat av integreringen av virksomhetene de kjøpte i fjor.

–I 2021 viste vi betydelig vekst, og utvidet vår portefølje av produkter til nye markeder og innovative materialer, sa Ric Fulop, grunnlegger og administrerende direktør i Desktop Metal. –Mens oppkjøpene vi fullførte i 2021 bidro til denne veksten og til vår totale markedsmulighet, da vi først fokuserte på å høste produkt- og go-to-market synergier, økte de også vår kostnadsbase og globale anleggsfotavtrykk.

–Dagens kunngjøring av vår strategiske integrasjons- og kostnadsoptimeringsinitiativ er resultatet av en omfattende portefølje og forretningsdriftsgjennomgang som er gjort på alle funksjoner på Desktop Metal.

I de siste 18 månedene har Desktop Metal kjøpt opp DLP system- og material-produsent EnvisionTEC, harpiks-leverandør Adaptive3D, recoater systemutvikler Aerosint, Hydraulikkutvikler Aidro og den konkurrerende binder jet 3D-printerfirma OEM ExOne.

Les mer

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Siste nytt

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

BigRep med flere høytemperaturmaskiner

Tyske BigRep lanserte nylig ikke bare én, men tre nye 3D-skrivere for utskrift i høye temperaturer. Utgivelsen er et resultat av selskapets oppkjøp av HAGE3D, som ble annonsert i fjor høst.
IPSO105_inFormnext2023-1024x683

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch