Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Desktop Metals nye ExOne S-Max Flex 3D printer. Foto via Desktop Metal.

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene.

Som en del av initiativet planlegger selskapet å si opp rundt 12 % av sin globale arbeidsstyrke, med henvisning til produktivitetsgevinster som et resultat av integreringen av virksomhetene de kjøpte i fjor.

–I 2021 viste vi betydelig vekst, og utvidet vår portefølje av produkter til nye markeder og innovative materialer, sa Ric Fulop, grunnlegger og administrerende direktør i Desktop Metal. –Mens oppkjøpene vi fullførte i 2021 bidro til denne veksten og til vår totale markedsmulighet, da vi først fokuserte på å høste produkt- og go-to-market synergier, økte de også vår kostnadsbase og globale anleggsfotavtrykk.

–Dagens kunngjøring av vår strategiske integrasjons- og kostnadsoptimeringsinitiativ er resultatet av en omfattende portefølje og forretningsdriftsgjennomgang som er gjort på alle funksjoner på Desktop Metal.

I de siste 18 månedene har Desktop Metal kjøpt opp DLP system- og material-produsent EnvisionTEC, harpiks-leverandør Adaptive3D, recoater systemutvikler Aerosint, Hydraulikkutvikler Aidro og den konkurrerende binder jet 3D-printerfirma OEM ExOne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: