Gravity 3D-printer med nye funksjoner

Gravity 2022 Mk II er en videreutvikling av Wematters Gravity-system. Foto: Pressebilde

Den svenske produsenten av 3D-printere, Wematter slipper nå Gravity 2022 Mk II, en oppdatert versjon av sin SLS-printer for utleie.

Med Gravity skal “hvem som helst på kontoret” kunne 3D-printe uten noen introduksjon, ifølge produsenten. Nyheter i Gravity 2022 Mk II inkluderer oppgraderinger til Deep Space-programvaren, som muliggjør enda mer detaljert utskrift.

En forbedret termisk design gjør også at utskriftsvolumet i kammeret er økt med 20-30 prosent, avhengig av materialet som brukes. I tillegg har Wematter finpusset vannkjølesystemet, installert et nytt sikkerhetsvindu som forenkler rengjøringen og lagt til flere materialer.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: