Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Stratasys Parts Provider Network (PPN) gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing. Foto: Pressebilde

Stratasys Ltd har kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Parts Provider Network (PPN) gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Siden lanseringen av Stratasys Parts Provider Network tidlig i 2022 har mer enn 30 globale servicebyråer sluttet seg til PPN.

–Stratasys anerkjenner den integrerte rollen servicebyråer spiller i å transformere global produksjon, og vårt nettverk av deleleverandører viser vår forpliktelse til å støtte deres unike forretningsbehov, sa Pat Carey, Senior Vice President for Strategic Growth for Stratasys. –Med fem additive produksjonsteknologier kan vi gi PPN-medlemmer tilgang til en robust portefølje av løsninger for å utvide tilbudene deres, øke deres markedsandel og gi sluttkundene deres løsninger for å møte deres additive produksjonsmål.

Som en del av PPN opplever medlemmene forenklede operasjoner med et konsistent og gjennomsiktig program som belønner deres vekst, basert på tre nivåer som starter på $100 000 i året i kjøp. Medlemmer har tilgang til en spesiell nettbasert hub for bestilling av additivt produksjonsmateriale, en PPN-klasse for servicevedlikehold på tvers av Stratasys fem polymerteknologier, og 75 % rabatt på programvareintegrasjon for en forbedret produksjonsarbeidsflyt. Programmet lar medlemmer samle sine kjøp for økte volumrabatter.

– Den additive produksjonsindustrien har først og fremst blitt sett på som en prototypeløsning. Over tid har mye endret seg, og vi har investert mye for å utvide tjenestene våre til støtte for produksjon. Det er her Stratasys Parts Provider Network er så verdifullt. Mens det er mange utmerkede additive teknologier tilgjengelig i dagens marked, velger GKN Additive (Forecast 3D) å investere i Stratasys for førsteklasses systemer, sier Ken Burns, visepresident for GKN Additive, en digital produsent av avansert plast og metall AM-deler basert i Carlsbad, California. –Stratsys Parts Provider Network er mer enn et lojalitetsprogram, det handler om at Stratasys fortsetter å kurse og koble kunder med selskaper som er rustet for fremtiden til AM ved å gå utover den historiske prototyping-servicebyråvirksomheten modellen. Med støtte fra dette utvidede OEM-nettverket utmerker våre Stratasys FDM-evner seg i pålitelighet, enhetlighet, i en klasse over resten sammenlignet med andre FFF-tilbud. GKN Additive-kunder kan fortsette å forvente den eksepsjonelle kvaliteten og repeterbarheten vi konsekvent leverer med Stratasys-teknologier.

Medlemmer har tilgang til en spesiell nettbasert hub for bestilling av additivt produksjonsmateriale, en PPN-klasse for servicevedlikehold på tvers av Stratasys fem polymerteknologier, og 75 % rabatt på programvareintegrasjon for en forbedret produksjonsarbeidsflyt. Pressebilde.

I tillegg til rabatter gir Parts Provider Network medlemmer tilgang til eksklusive utdannings- og nettverksmuligheter, og støtter et levende økosystem for additiv produksjon. Stratasys investerer også i å utvide partnerskapet mellom servicebyråkunder og Stratasys Direct Manufacturing for å lette en insourcing-outsourcing-modell for tilgang til additive produksjonsteknologier eller materialer som ikke tilbys internt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: