Klart for sammenslåing og navneskifte

Jürgen von Hollen, administrerende direktør i Ultimaker, og Nadav Goshen, administrerende direktør i Makerbot, tar hverandre i hånden for fusjonen. Foto: Pressebilde

Ultimaker + Makerbot = UltiMaker. De to 3D-printselskapene, som bestemte seg for å slå seg sammen i fjor vår, har nå blitt ett med et nytt navn.

Sammenslåingen av de to gigantene innen produksjon av stasjonære 3D-printere betyr at hvert selskaps produktportefølje vil bestå. Slik som MakerBot METHOD, MakerBot SKETCH og MakerBot CloudPrint samt Ultimaker 2+ Connect, Ultimaker S3 og Ultimaker S5.

Imidlertid vil den nyopprettede enheten investere kapital for å drive ny produktinnovasjon og akselerere veksten. Nadav Goschen, tidligere administrerende direktør i Makerbot, blir administrerende direktør i det nye selskapet, mens Jürgen von Hollen, administrerende direktør i Ultimaker, slutter helt etter noen måneders overlevering.

– Når vi begynner på neste kapittel sammen som UltiMaker, vil vi fortsette å fokusere på å utvikle innovasjoner for å fremme tilgjengelige og brukervennlige 3D-utskriftsløsninger, sier Nadav Goshen, ny administrerende direktør i UltiMaker.

Det nye selskapet vil fortsatt ha kontorer både i New York og i Nederland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: