GE Additive henter sin nye direktør fra svensk selskap

Alexander Schmitz tar over fra midten av januar som ny administrerende direktør i GE Additive. Foto: Pressebilde

Alexander Schmitz er utnevnt til ny administrerende direktør i GE Additive. Han starter sitt nye oppdrag 16. januar og skal lede selskapet i en “ny fase av vekst og transformasjon”.

Alexander Schmitz har bakgrunn som maskiningeniør og kommer sist fra en stilling som administrerende direktør i det svenske selskapet FlexLink, som produserer automatiserte transportbåndsystemer. Han har også hatt ledende stillinger i Bosch.

Ifølge en pressemelding fra GE Additive vil Schmitz bidra med sin omfattende erfaring innen operativt arbeid, produktutvikling, produksjon og å lede globale team. Han etterfølger Riccardo Procacci, som vil ta på seg en lederrolle innen GE Aerospace.

– Jeg ser frem til å bli med i GE Additive og innlede neste fase av vekst og transformasjon. Jeg gleder meg også til å møte teamet og kundene våre på nyåret, sier Alexander Schmitz, som skal ha base i München, Tyskland.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *