Stratasys avslo tilbudet fra Nano Dimensions

Stratasys sier nei til tilbudet som Nano Dimensions ga i begynnelsen av mars. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

For noen uker siden annonserte Nano Dimension at de ønsket å kjøpe Stratasys for 18 dollar per aksje. Styret i Stratasys meddeler nå at et oppkjøp ikke er et alternativ.

Selskapet skriver i en pressemelding at budet ble gjennomgått av uavhengige finansielle og juridiske rådgivere, men at konklusjonen var at Nano Dimensions forslag undervurderer selskapet betydelig og at et oppkjøp derfor ikke er i aksjonærenes interesse.

Stratasys tror i stedet på en lys fremtid alene, spesielt gitt at selskapet nylig rapporterte for sjette kvartal på rad med lønnsomhet til tross for økonomisk utfordrende tider. Målet fremover er å implementere sin strategi med langsiktig, lønnsom vekst.

Hos Nano Dimension pågår det for tiden en infisert kamp med investoren Murchinson om hvordan selskapet skal drives videre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: