3D Systems legger inn bud på Stratasys

Det går raskt i svingene i konsolideringskappløpet, nå legger 3D Systems inn et bud på Stratasys. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Nyheten om at Stratasys og Desktop Metal planlegger å slå seg sammen hadde knapt kjølnet før neste bud ble lagt på bordet. Denne gangen er det gigantiske 3D Systems som går inn i gamet.

Tilbudet er $7,50 i kontanter pluss 1,2507 nyutstedte ordinære aksjer i 3D Systems per ordinær aksje i Stratasys. Ifølge en pressemelding fra Stratasys vil styret leie inn uavhengige finansielle og juridiske rådgivere for å ta stilling til tilbudet, men selskapet kommenterer ikke tilbudet ytterligere.

30. mai vedtok styret Nano Dimensions’ bud om å kjøpe selskapet for 18 dollar per aksje. Meldingen er at styret etter høring har konkludert med at et oppkjøp ikke vil være i aksjonærenes interesse, og anbefalingen er derfor å avvise tilbudet.

Fusjonen med Desktop Metal forventes å bli gjennomført i løpet av fjerde kvartal i år, hvis alt går etter planen. Det gjenstår å se hva neste bud blir.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: