Protech utvider med 3D-skannere

Shining 3Ds nyeste modell, FreeScan Combo, har to lyskilder i form av en blå og infrarød laser. Foto: Pressebilde

Protech Nordic utvider sitt sortiment og begynner å selge 3D-skannere fra Shining 3D beregnet for topologi, produktutvikling og reverse engineering.

Shining 3D tilbyr 3D-skannerløsninger for ulike bruksområder, både for profesjonelt bruk og i undervisningssammenheng, for eksempel for å sjekke måle ferdige trykte deler. Selskapet har eksistert i 15 år og har i tillegg til ulike modeller av 3D-skannere også utviklet den tilhørende programvaren Geomagic Control X og Geomagic Design X.

Protech ser på dette tillegget til produktporteføljen sin som et godt supplement ettersom Shining 3Ds 3D-skannere er godt egnet for den nye Accuracy Center-funksjonen i Stratasys GrabCAD Print Pro. Selskapet har solgt Stratasys 3D-printere i mange år.

Shining 3D slapp i vår den kompakte modellen Freescan Combo, en kraftig håndholdt 3D-skanner utstyrt med doble lyskilder, blå laser og infrarød VCSEL, for å kunne levere mest mulig nøyaktige bilder, med en presisjon på opptil 0,02 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: