Utgir AI-verktøyet 3DGPT

Programvareutvikleren Authentise lanserer nå 3DGPT, et AI-verktøy for additiv produksjon.

Authentise kaller 3DGPT et “eksperiment og et morsomt verktøy å leke med”. Den er basert på tilgang til over 12 000 AM-relaterte forskningsartikler og standarder. Med ChatGPT-integrasjonen kan brukeren stille både generelle og spesifikke spørsmål, for eksempel “Hvordan reduserer jeg risikoen for defekter når jeg jobber med rustfritt stål og pulverbedteknologier?”.

Ifølge leverandøren skal svarene være intelligente og forankret i tilgjengelig bransjekunnskap. De utnytter både kunnskapen i tidsskriftartiklene og standardene, samt den generelle kunnskapen som OpenAIs ChatGPT er basert på. Verktøyet viser også til referanser for de tekniske svarene, slik at brukeren kan gå gjennom kilden.

Autentise påpeker at verktøyet er i et tidlig utviklingsstadium, men blir kontinuerlig forbedret etter hvert som brukerne gir tilbakemelding.

Alle som vil teste verktøyet kan gjøre det gratis her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: