Xerox selger sin AM-enhet

Elem Additive Solutions løsning ElemX. Foto: Arkiv/Pressebilde

Xerox har solgt Elem Additive Solutions til Additec. Årsaken oppgis å være at selskapet ønsker å satse på sin kjernevirksomhet innen print, IT og digital service.

Siden 2019 har Xerox jobbet med å kommersialisere Elems AM-teknologi med metall 3D-printeren ElemX, som ble utviklet for å være en sikrere og enklere løsning, for eksempel for å løse logistikkproblemer i sektorer som transport, romfart, forsvar og industriell produksjon.

I en pressemelding skriver Xerox at Additec er den rette partneren for å fortsette på den angitte veien. Additec på sin side kommenterer handelen at de ser stor verdi i Elems flytende metallteknologi og at det er et kjærkomment tillegg til tilbudet deres.

De økonomiske betingelsene for avtalen er ikke offentliggjort.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: