Ny adm dir for Ultimaker

Michiel Alting von Geusau etterfølger Nadav Goshen som administrerende direktør. Foto: Pressebilde

Michiel Alting von Geusau overtar som administrerende direktør i Ultimaker etter Nadav Goshen, som ifølge selskapet “slutter for å søke nye utfordringer”.

I fjor fusjonerte de to selskapene Ultimaker og Makerbot, og Goshen, som tidligere var toppsjef i Makerbot, tok deretter over som administrerende direktør i det nye selskapet. Nå blir det Michiel Alting von Geusau som får fortsette den reisen. Han har tidligere hatt ledende stillinger som inkluderte oppkjøp og sømløs integrasjon av flere selskaper globalt.

– Jeg er beæret over å bli administrerende direktør i Ultimaker og se til økningen i bruken av 3D-printing over hele verden. Jeg ser frem til å lede dette innovative selskapet med en lys fremtid og bransjeledende produkter, sier Michiel Alting von Geusau i en pressemelding.

Endringen gjelder fra 4. september 2023.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: