GE Additive får nytt navn

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 14 mai 2024
Nytt navn og ny logo

GE Additive har omdøpt seg til Colibrium Additive, et GE Aerospace-selskap.

Som en del av sin strategiske omstilling faser selskapet ut merkevarene Concept Laser og Arcam EBM, samtidig som AP&Cs merkevarebygging oppdateres for bedre integrering med GE Aerospaces identitet. Navnet er en kombinasjon av «samarbeid» og «likevekt», GE Additive ble etablert i 2016 etter oppkjøpet av Concept Laser og Arcam.

– Vi var klare for en endring. GE ble tre frittstående selskaper ga en ideell mulighet til å vurdere bedriftens identitet, sier Shaun Wootton, kommunikasjonssjef i Colibrium Additive.

– Vårt nye navn og merkeidentitet er både moderne og dynamiske. Begge ble designet for å gjenspeile vårt fokus og selskapets verdier, endringstakten i den additive industrien, samtidig som de tilfaller GE Aerospaces overordnede merkevareidentitet, la han til.

Les mer

AMEXCI satser med Nikon

Det svenske AM-selskapet AMEXCI har kjøpt en Nikon SLM Solutions NXG XII 600 metall 3D-skriver, med 12 lasere.
IMG_4080-1-scaled

Sintratec legger ned virksomheten

Den sveitsiske produsenten Sintratec har gått konkurs. Til tross for vekst og suksess gjennom selskapets ti år lange historie, ble den økonomiske situasjonen til slutt uholdbar.
Sintratec-1024x683

PLM Groups AM-del samles i Addinor

Det som tidligere var PLM Groups 3D-printavdeling får nå en ny drakt i form av merkevaren Addinor.
Addinor_team

Dømt til bot på 17 millioner dollar for patentkopiering

3D-printerprodusenten Markforged har blitt pålagt å betale Continuous Composites 17,34 millioner dollar som en del av et patentsøksmål som startet i 2021.
Markforged-HQ.-Photo-via-Businesswire-1024x682

Siste nytt

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683