PLM Groups AM-del samles i Addinor

Tekst:Anja Degerholm
Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 14 mai 2024
Hele Addinor-teamet samlet. Foto: Pressebilde

Det som tidligere var PLM Groups 3D-printavdeling får nå en ny drakt i form av merkevaren Addinor.

Addinor opererer fortsatt under PLM Group-paraplyen og bygger på ekspertisen selskapet har samlet de siste ti årene. Med en bred portefølje av teknologier og tjenester knyttet til 3D-printing vil Addinor bistå sine kunder med råd og støtte ved valg, introduksjon og implementering av AM-teknologi.

Addinor er en del av teknologihandelsgruppen Pronect, som er en del av det familieeide Liljedahl Group. Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland og Latvia. Kontoret i Värnamo i Sverige har også et 400 kvadratmeter stort Innovasjonssenter.

– Som den eneste aktøren i Norden med så omfattende kompetanse har vi utviklet oss til å bli en pålitelig merkevare som representerer Markforged, HP, 3DSystems og Dyemansion. Dette vitner om vår dype forståelse av markedet og behovene til våre partnere og kunder, sier Gøran Jenssen, visepresident i Addinor i en pressemelding.

– Lanseringen vår markerer et strategisk skritt mot å gi kundene banebrytende løsninger innen additiv produksjon – fra prototyper til sluttkomponenter – som møter kundenes skiftende behov. Vårt fortsatte arbeid med å engasjere produksjonssektoren i Norden vil være en viktig del av vår virksomhet, og vise potensialet som kan oppnås gjennom vårt Innovasjonssenter, sier Addinors salgssjef Christoffer Wester.

 

Les mer

AMEXCI satser med Nikon

Det svenske AM-selskapet AMEXCI har kjøpt en Nikon SLM Solutions NXG XII 600 metall 3D-skriver, med 12 lasere.
IMG_4080-1-scaled

GE Additive får nytt navn

GE Additive har omdøpt seg til Colibrium Additive, et GE Aerospace-selskap. Samtidig faser faser ut merkevarene Concept Laser og Arcam EBM.
CA_RGB-AtmsBlu

Sintratec legger ned virksomheten

Den sveitsiske produsenten Sintratec har gått konkurs. Til tross for vekst og suksess gjennom selskapets ti år lange historie, ble den økonomiske situasjonen til slutt uholdbar.
Sintratec-1024x683

Dømt til bot på 17 millioner dollar for patentkopiering

3D-printerprodusenten Markforged har blitt pålagt å betale Continuous Composites 17,34 millioner dollar som en del av et patentsøksmål som startet i 2021.
Markforged-HQ.-Photo-via-Businesswire-1024x682

Siste nytt

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683