Konferanser

konferens_introbild

Vårt svenske søsternettsted 3dp.se arrangerer årlig flere konferanser for forskjellige bransjer.

AM-Dagen er 3dp.se sin store årlige konferanse om 3d-printede sluttprodukter for svenske teknikkforetak innenfor bl.a. kjøretøy, fly- og verkstedsindustri. Fokuset ligger på kundeeksempler, materialutvikling, implementering, kvalitetskontroll og forskning. Holdes på Kistamässan i Stockholm 3. desember 2020.

3DP Dental er en konferanse om dentale konstruksjoner som kan 3d-printes, intraoral skanning, digitale dentale produksjonsflyt og den siste utviklingen på området. Målgruppen er tannleger, tannteknikere, dentale laboratorier, ortodontispesialister, samt rikspolitikere.

3dp MedTech er en konferanse om hvordan 3d-printere i dag og i morgen benyttes innen helsesektorer som ortopedi, implantater, kirurgi og plastikkirurgi. Vi samler Sveriges fremste eksperter på disse områdene. Målgruppen er leger, forskere, rikspolitikere og universitetsansatte.

3d-printutstillingen I forbindelse med AM-Dagen arrangerer vi en utstilling med det siste innen 3d-printerteknologi. I 2015 hadde vi mer enn ti utstillere.

3DP FASHION er en heldagskonferanse for svensk moteindustri om hvordan 3d-printere kan benyttes for å personalisere mote- og livsstilsprodukter samt for å få holdbar økonomi ned til enstykksproduksjon. Målgruppe er foretak innenfor mote-, sko-, tekstil- og smykkeindustri.

3dp Build er en heldagskonferanse for arkitektur- og byggebransjen. Svenske og internasjonale eksperter forklarer hvordan 3d-printerteknologi kan benyttes til alt fra enklere modeller til fullskala huskomponenter. Dessuten får du innsikt i den viktigste forskningen når det gjelder materialer og applikasjoner.

Sponsorskap
Er du interessert i å sponse noen av våre konferanser? Dette er en unik mulighet til å nå ut til nye målgrupper. Kontakt vår salgssjef, Daniel Wahlgren, daniel.wahlgren@agi.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkelen