Gravitationslös printning

MATAERIAL är en ny metod för att 3d-printa linjer som bildar geometrier. Prototypskrivaren i videon är monterad på en industrirobot och enligt upphovsmännen stelnar materialet direkt, lite som 3Doodler-pennan, vilket möjliggör printning horisontellt. Metoden kallas för Antigravity Object Modeling. I videon används bara en färg, men det ska finnas stöd för CMYK och man ska även kunna byta färg under pågående produktioner. I videon har man dragit upp hastigheten runt tre gånger, men den faktiska utskriftshastigheten ligger på runt en meter per minut.

Bakom MATAERIAL står två forskare vid Advanced Architecture of Catalonia, IAAC, och Joris Laarman Studio.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: 

Stratasys med lojalitetsprogram for servicebyråer

Servicebyråer er kommersielle bedrifter som 3D-printer objekter for sine kunder, så disse slipper å investere i utstyr og arbeidskraft. Stratasys Ltd har nå kunngjort et nytt lojalitets- og rabattprogram for Stratasys servicebyråkunder. Nettverket gir tilgang til volumrabatter på Stratasys-systemer, materialer, servicekontrakter og programvare, samt engrospriser for on-demand-deler skrevet ut gjennom Stratasys Direct Manufacturing.

Publisert av: 

Desktop Metal sier opp 12% av de ansatte

Industriell 3D-printerprodusent Desktop Metal har annonsert et strategisk integrerings- og kostnadsoptimaliseringsinitiativ som vil generere minst 100 millioner dollar i samlede kostnadsbesparelser i løpet av de neste 24 månedene. Som et ledd i dette sier de opp 12% av arbeidsstyrken.

Publisert av: