Konferanse i Oslo om 3d-skriverteknikk

Ultimaker 2+

Den 9. november tar vi et helhetsgrep på 3d-skriverteknikkene og hvordan de med hell benyttes av norske foretak og organisasjoner.  Vi samler de mest kunnskapsrike navnene i landet for å gi deg  verdifull informasjon om fordelene med 3d-skrivere og hvordan bruken av dem ser ut i forskjellige bransjer. Vi tar også opp viktige spørsmål som investeringsstrategi, materialer, konstruksjon for 3d-utskrift og kvalitetskontroll.

3dp-Dagen er en intensiv dag med foredrag innen områder som automotive, aerospace, prototyper & produktutvikling, arkitektur, medisinteknikk, dental og konsumentprodukter. Salen er Forum på Oslo Kongressenter.

Moderator for konferansen 3dp-Dagen er Svein A. Hjelmtveit, overingeniør på NTNU. Født med skapertrang og er levende opptatt av teknologi og additive manufacturing. Startet sin industrikarriere med Fagbrev som Verktøymaker fra Raufoss Industrial Tools og har mange års erfaring innen maskinering og verktøyfremstilling. Utdannet maskiningeniør hos NTNU i Gjøvik og leder i dag «Additive Manufacturing Lab – ADDLAB» hos NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, i Gjøvik.

Registrer deg til konferansen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: