Konferanse i Oslo om 3d-skriverteknikk

Ultimaker 2+

Den 9. november tar vi et helhetsgrep på 3d-skriverteknikkene og hvordan de med hell benyttes av norske foretak og organisasjoner.  Vi samler de mest kunnskapsrike navnene i landet for å gi deg  verdifull informasjon om fordelene med 3d-skrivere og hvordan bruken av dem ser ut i forskjellige bransjer. Vi tar også opp viktige spørsmål som investeringsstrategi, materialer, konstruksjon for 3d-utskrift og kvalitetskontroll.

3dp-Dagen er en intensiv dag med foredrag innen områder som automotive, aerospace, prototyper & produktutvikling, arkitektur, medisinteknikk, dental og konsumentprodukter. Salen er Forum på Oslo Kongressenter.

Moderator for konferansen 3dp-Dagen er Svein A. Hjelmtveit, overingeniør på NTNU. Født med skapertrang og er levende opptatt av teknologi og additive manufacturing. Startet sin industrikarriere med Fagbrev som Verktøymaker fra Raufoss Industrial Tools og har mange års erfaring innen maskinering og verktøyfremstilling. Utdannet maskiningeniør hos NTNU i Gjøvik og leder i dag «Additive Manufacturing Lab – ADDLAB» hos NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, i Gjøvik.

Registrer deg til konferansen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: