Dansk pionerbutikk fordobler kapasiteten

3dprinthuset3d-skriverteknologi er i vekst også i vårt naboland i sør.  3D Printhuset, Danmarks største butikk for 3d-skriverteknologi, vokser så det knaker. Etter to års virksomhet dobler man arealet ved å flyte til nye lokaler.

Da 3DP Norge var til stede under innvielsen av det første lokalet for rundt to år siden var det med pomp og prakt. Den danske forsknings- og utdanningsministeren Sofie Carsten Nielsen klippet over båndet. Siden da har det også kommet til en butikk i Århus.

I det nye lokalet får man plass til betydelig mer utstyr i sitt showroom. Her vises løsninger fra blant annet 3D Systems, Artec 3D og XYZ Printing samt en rekke programvareløsninger.

Til innvielsen hadde man invitert den italienske arkitekten og 3d-skriverbrukeren Enrico Dini. Han er dessuten opphavsmann til teknikken D-Shape, en 3d-skriver for fullskala byggeelementer i gipsmateriale.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: