Webinar om elektronikkbransjen

17. oktober holder Canon et kostnadsfritt webinar med tema 3d-printerteknikk i elektronikkverden. I løpet av en knapp time forklarer de hvordan 3d-printteknikken skal kunne anvendes i produksjon og produktutvikling av elektronikk. To av Canons kunder kommer også til å forklare hvordan de har implementert 3d-printere i sine virksomheter for å minske kostnader og tid i produktutviklingen.

Webinariet foregår mellom 16.00-16.40. Merk at du må registrere deg. Mer info finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: