Webinar om elektronikkbransjen

17. oktober holder Canon et kostnadsfritt webinar med tema 3d-printerteknikk i elektronikkverden. I løpet av en knapp time forklarer de hvordan 3d-printteknikken skal kunne anvendes i produksjon og produktutvikling av elektronikk. To av Canons kunder kommer også til å forklare hvordan de har implementert 3d-printere i sine virksomheter for å minske kostnader og tid i produktutviklingen.

Webinariet foregår mellom 16.00-16.40. Merk at du må registrere deg. Mer info finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: