Massivit og Armani med 3d-printet beltespenne i storformat


Massivit og Armani satser stort på reklame med 3d-printede elementer. Nå har de utviklet en beltespenne med det lille ekstra.

Det er ikke første gang klesgiganten Emporio Armani bruker 3d-print i stort format for å fange folks oppmerksomhet. Som vi har skrevet om før, har de blant annet laget en 3d-printet sko til reklameskilt. Denne gangen har de sammen med Massivit produsert en enorm beltespenne i form av en ørn.

Totalt tok det 29 timer å skrive ut ørnen på 2,1 x 1,2 meter i Massivits 3d-printer. Deretter ble den malt med en metallisk sølvfarge og dekorert med glitterstein. En annen versjon ble skrevet ut på 15 timer, denne målte imidlertid litt mindre, 1,8 x 1,3 meter.

I følge Massivit får den iøynefallende detaljene på den store reklameplakaten folk til å stoppe opp og beundre den litt ekstra enn de ellers kunne ha gjort.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: