PLM presenterer programvare

Den 12. november arrangerer PLM Group en gratis konferense hvor besøkerne bl.a. blir informert om nye muligheter innen 3d-printing og også kommer til å få en gjennomgang av den nyeste versjonen av Solidworks.

PLM Group, Dassault Systémes partner i Norden og Baltikum inviterer til heldagskonferanse den 12. november på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. Første del av konferansen er viet 3d-printing, fra kl 9-13 presenteres de nye mulighetene 3d-printing har medført.

Ny versjon av programvare
De besøkende vil også få en gjennomgang av neste versjon, den 28. utgaven av programvaren Solidworks 2020. Ifølge PLM Group er den store nyheten i årets versjon at programvarene nå integreres mot Dassault Systémes 3dexperience-plattform.

Konferansen er kostnadsfri. Mer informasjon om agenda og innhold finner du på PLM Groups nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: