Coronavirus stopper messe

Coronaviruset startet byen Wuhan, i Hubei-provinsen, Kina. Deretter er det rapportert at flere tusen mennesker mistenkes for å være smittet.

Etter utbruddet av Corona-viruset i Kina blir den asiatiske messen for verktøy, prosesseringsmaskiner og additiv tilvirkning nå utsatt.

26. – 28. februar skulle Asiamold Fair holdes i Guangzhou, Kina. Det er en messe som i mars 2019, da den sist ble arrangert, hadde 988 utstillere og drøyt 99 000 besøkende.

Men etter at Corona-viruset ble kjent, har handelsdepartementet i Guangdong-provinsen valgt å legge ned alle større begivenheter.

I følge messearrangøren vil nye datoer for messen komme med tiden. Mer informasjon om messen finner du her .

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: