Formnext 2020 skal trosse koronavirus

Formnext er en av de ledende messene innen additiv produksjonsindustri.

Den store Formnext-messen for additiv tilvirkningsindustri i Frankfurt er planlagt 10. – 13. november.
– Vi er fremdeles overbevist om den unike verdien og fordelene ved en fysisk messe, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext, Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Arrangøren av messen, Mesago Messe Frankfurt GmbH skriver i en pressemelding at de for tiden jobber med et konsept som skal beskytte deltakere og komplementære digitale løsninger for utstillerne.

– Vi er fremdeles overbevist om den unike verdien og fordelene ved en fysisk messe, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext, Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Ingen helserisiko
6. mai 2020 ga tyske myndigheter informasjonen om at messer ikke lenger ble ansett for å være i kategorien større begivenheter eller utgjøre en spesiell helserisiko. Da kommenterte Wenzler:

– Messer er en viktig pådriver for innovasjon og verdiskaping i bransjen, spesielt etter måneder med økonomisk nedgang i mange bransjer og sektorer.

Fjorårets messe hadde over 800 utstillere på plass.

Innfører hygienestandarder
Arrangører av messene ser nå nærmere på hvordan de kan sikre tryggheten til besøkende. Dette inkluderer strengere kontroll over antall besøkende som er i lokalene og nye hygienestandarder. De vil også utvikle digitale konsepter for å hjelpe utstillere i å presentere nye produkter og løsninger for besøkende.

– Selv i disse utfordrende tider, ønsker vi å organisere en messe som er så responsiv som mulig for dagens situasjon og behov hos deltakere og markedet, avslutter Sascha F. Wenzler.

For å lese mer om messen kan du besøke Mesago Messes nettsted

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printing lyser opp verden

3D-printede lys lyser opp verden. Stearinlysbedrifter bruker nå 3D-printteknologi for å utvikle nye og forbedrede lysproduksjonsprosesser, i tillegg til produkttesting.

Publisert av: 

Skal 3D-printe rekkehus i betong

ConcretePrint har klart å 3D-printe en sylinder bestående av doble vegger i betong. – Målet er å 3D-printe rekkehus sensommeren og høsten 2021, sier administrerende direktør Tobias Haslingen.

Publisert av: 

3D-printing av deler til landbruksmaskiner

HİDROMEK, som er en tyrkisk produsent av industrielle kjøretøy benytter seg av LOOP PRO 3D printeren for å produsere sluttbrukerdeler for deres landbruksmaskiner.

Publisert av: 

Materiale for de fine detaljer

Protolabs lanserer nytt materiale for detaljerte prototypedeler – Microfine Grey. I følge selskapet kan dette bidra til å redusere utviklingstiden for nye komponenter betydelig.

Publisert av: 

Forskere med bio-robot

Ved å kombinere et 3D-printet hydrogel skjelett med ryggmargen fra en rotte har forskere ved universitetet i Illinois lagd en “gående” bio-robot.

Publisert av: 

De lager steriliserbare visirer

Protolabs har hjulpet Michelin med å utvikle steriliserbare ansiktsvisirer for helsetjenesten.
– Stroppen, visiret og den nedre armeringen er alle laget av polykarbonat. Skjermene kan derfor steriliseres uten å bli skadet, sier Frédéric Pialot, Senior Fellow Processes hos Michelin.

Publisert av: 

Nedgang for metallprinting

GE (General Electric) er i ferd med å si opp 13000 medarbeidere grunnet nedgang i etterspørselen etter 3D-printede metalldeler, spesielt i flyindustrien.

Publisert av: 

3D-printing og månelanding

Astronauter skal igjen opp og vandre på månen. Der har det ikke vært folk siden Apollo-17 i 1972. På landingsfartøyet benyttes det denne gangen 3D-printede deler.

Publisert av: 

SINTEF med i EU-prosjekt for rensing av vaksiner

Den norske forskningsorganisasjonen SINTEF deltar i et EU prosjekt der 3D-printing benyttes for å rense vaksiner, noe som er kostnadsreduserende og føre til at vaksiner lettere kan komme trengende i utviklingsland til gode.

Publisert av: