Formnext 2020 skal trosse koronavirus

Formnext er en av de ledende messene innen additiv produksjonsindustri.

Den store Formnext-messen for additiv tilvirkningsindustri i Frankfurt er planlagt 10. – 13. november.
– Vi er fremdeles overbevist om den unike verdien og fordelene ved en fysisk messe, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext, Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Arrangøren av messen, Mesago Messe Frankfurt GmbH skriver i en pressemelding at de for tiden jobber med et konsept som skal beskytte deltakere og komplementære digitale løsninger for utstillerne.

– Vi er fremdeles overbevist om den unike verdien og fordelene ved en fysisk messe, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext, Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Ingen helserisiko
6. mai 2020 ga tyske myndigheter informasjonen om at messer ikke lenger ble ansett for å være i kategorien større begivenheter eller utgjøre en spesiell helserisiko. Da kommenterte Wenzler:

– Messer er en viktig pådriver for innovasjon og verdiskaping i bransjen, spesielt etter måneder med økonomisk nedgang i mange bransjer og sektorer.

Fjorårets messe hadde over 800 utstillere på plass.

Innfører hygienestandarder
Arrangører av messene ser nå nærmere på hvordan de kan sikre tryggheten til besøkende. Dette inkluderer strengere kontroll over antall besøkende som er i lokalene og nye hygienestandarder. De vil også utvikle digitale konsepter for å hjelpe utstillere i å presentere nye produkter og løsninger for besøkende.

– Selv i disse utfordrende tider, ønsker vi å organisere en messe som er så responsiv som mulig for dagens situasjon og behov hos deltakere og markedet, avslutter Sascha F. Wenzler.

For å lese mer om messen kan du besøke Mesago Messes nettsted

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: