Miele tilbyr 3D-printet tilbehør

En serie 3D-printede produkter fra Miele

Miele, den tyske produsenten av kjøkkenmaskiner og annet husholdningsutstyr, tilbyr sine kunder et utvalg av tilbehør som kan 3D-printes.

Miele tilbyr tilbehør som kan 3D-printes, i konseptet 3D4U. Ved oppstarten består serien av ti prosjekter som kan lastes ned via Thingiverse-plattformen. Utvalget består av kjøkkenutstyr, støvsugertilbehør og ting til hjemmesnekkere.

Doseringsdekor

– Med 3D4U ønsker vi å tilføre kundene verdi og transformere ideer som vi ennå ikke har presentert i vårt omfattende utvalg av tilbehør, sier David Buhl, 3D4U prosjektleder ved Mieles fabrikk i Bielefeld, Tyskland.

Kaffeklemme

Leveres med utskriftsparametere
Hvert tilbehør har en beskrivelse med anbefalte utskriftsparametere testet med en FLM-skriver. For tilbehøret anbefales materialet PLA.

De første ti gjenstandene inkluderer et borehullsstøvsuger for en boremaskin. Til kjøkkenet er det tilbehør som en kaffeklemme som kan lukke emballasje, doseringsdekor som du kan lage personlige design med for eksempel kaffeskummet.

Last ned gratis
Hvis du vil sjekke filene selv, kan du gjøre dette på Thingverse eller lese mer om arbeidet på Mieles svenske nettsted. Dessverre er ikke Mieles norske sider oppdatert med nyheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printet vev direkte i pasienten

Et amerikansk forskerteam har utviklet en teknikk for 3D-printing av vev direkte inn i pasienten. I følge forskerne skal denne teknologien kunne redusere infeksjoner i forbindelse med kirurgi.

Publisert av: 

Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare for deres 3D-printer “Gravity” bidra til.

Publisert av: 

EOS: Tre ting vi lærte av koronakrisen

Den rådende korona-pandemien har rystet samfunnet vårt, men situasjonen gir oss også innsikt i hvordan teknologi og samarbeid kan utgjøre en forskjell, sier Markus Glasser ved EOS som listet opp tre viktige leksjoner om 3D-printing i forbindelse med koronakrisen.

Publisert av: 

Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

Publisert av: 

HP introduserer polypropenmateriale

HP introduserer polypropenmateriale for å utvide 3D-print-markedet og aktivere nye applikasjoner. Momentumet til 3D-print fortsetter med introduksjonen av PP-materiale og nye partnerskap.

Publisert av: 

Stratasys skjærer ned

Stratasys er en av markedslederne innen 3D-printteknikken på det industrielle området. Nå har de kunngjort at de vil permittere 10 prosent av sine arbeidstakere over hele verden. Beslutningen kommer i kjølvannet av selskapets rapport fra 1. kvartal.

Publisert av: 

Protech utvider produktporteføljen

Makerbot lanserer nye 3D-printere i sin Method-serie, Method Carbon Fiber Editions. Samtidig slipper de en rekke materialer tilpasset industrien. Selskapets leverandør Protech vil begynne å levere produktene i begynnelsen av juli.

Publisert av: