Miele tilbyr 3D-printet tilbehør

En serie 3D-printede produkter fra Miele

Miele, den tyske produsenten av kjøkkenmaskiner og annet husholdningsutstyr, tilbyr sine kunder et utvalg av tilbehør som kan 3D-printes.

Miele tilbyr tilbehør som kan 3D-printes, i konseptet 3D4U. Ved oppstarten består serien av ti prosjekter som kan lastes ned via Thingiverse-plattformen. Utvalget består av kjøkkenutstyr, støvsugertilbehør og ting til hjemmesnekkere.

Doseringsdekor

– Med 3D4U ønsker vi å tilføre kundene verdi og transformere ideer som vi ennå ikke har presentert i vårt omfattende utvalg av tilbehør, sier David Buhl, 3D4U prosjektleder ved Mieles fabrikk i Bielefeld, Tyskland.

Kaffeklemme

Leveres med utskriftsparametere
Hvert tilbehør har en beskrivelse med anbefalte utskriftsparametere testet med en FLM-skriver. For tilbehøret anbefales materialet PLA.

De første ti gjenstandene inkluderer et borehullsstøvsuger for en boremaskin. Til kjøkkenet er det tilbehør som en kaffeklemme som kan lukke emballasje, doseringsdekor som du kan lage personlige design med for eksempel kaffeskummet.

Last ned gratis
Hvis du vil sjekke filene selv, kan du gjøre dette på Thingverse eller lese mer om arbeidet på Mieles svenske nettsted. Dessverre er ikke Mieles norske sider oppdatert med nyheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: