Miele tilbyr 3D-printet tilbehør

En serie 3D-printede produkter fra Miele

Miele, den tyske produsenten av kjøkkenmaskiner og annet husholdningsutstyr, tilbyr sine kunder et utvalg av tilbehør som kan 3D-printes.

Miele tilbyr tilbehør som kan 3D-printes, i konseptet 3D4U. Ved oppstarten består serien av ti prosjekter som kan lastes ned via Thingiverse-plattformen. Utvalget består av kjøkkenutstyr, støvsugertilbehør og ting til hjemmesnekkere.

Doseringsdekor

– Med 3D4U ønsker vi å tilføre kundene verdi og transformere ideer som vi ennå ikke har presentert i vårt omfattende utvalg av tilbehør, sier David Buhl, 3D4U prosjektleder ved Mieles fabrikk i Bielefeld, Tyskland.

Kaffeklemme

Leveres med utskriftsparametere
Hvert tilbehør har en beskrivelse med anbefalte utskriftsparametere testet med en FLM-skriver. For tilbehøret anbefales materialet PLA.

De første ti gjenstandene inkluderer et borehullsstøvsuger for en boremaskin. Til kjøkkenet er det tilbehør som en kaffeklemme som kan lukke emballasje, doseringsdekor som du kan lage personlige design med for eksempel kaffeskummet.

Last ned gratis
Hvis du vil sjekke filene selv, kan du gjøre dette på Thingverse eller lese mer om arbeidet på Mieles svenske nettsted. Dessverre er ikke Mieles norske sider oppdatert med nyheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *