Formnext med konkurranse for oppstartsfirmaer

Formnext arrangerer Start-up Challenge-konkurransen for sjette år på rad.

I mai ga Formnext messen i Frankfurt beskjed om at de kommer til å holde messen som planlagt mellom 10. og 13. november 2020. Nå presenterer de årets konkurranse om startups innen additiv produksjon – Formnext Start-up Challenge.

For de selskapene som vil delta i konkurransen, er det viktig å ha vært der i maksimalt fem år. En jury av bransjeeksperter kårer da fem vinnere.

Vinner stand
Vinneren vil blant annet få gratis stand under Formnext-messen, markedsføring i forbindelse med messen og vil få muligheten til å delta i et pitch-event under messen. De deltakende selskapene konkurrerer samtidig om AM Ventures Impact Award.

Springbrett for selskaper
Som eksempler på selskaper som har hatt konkurransen som et springbrett, nevner Formnext Dyemansion, Sinterit og 3Yourmind.

Frist for deltakelse i konkurransen er 4. september 2020. Mer informasjon om konkurransen finner du på Formnext sin hjemmeside.

Så spørs det da, om de klarer å avholde messen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: