Formnext med konkurranse for oppstartsfirmaer

Formnext arrangerer Start-up Challenge-konkurransen for sjette år på rad.

I mai ga Formnext messen i Frankfurt beskjed om at de kommer til å holde messen som planlagt mellom 10. og 13. november 2020. Nå presenterer de årets konkurranse om startups innen additiv produksjon – Formnext Start-up Challenge.

For de selskapene som vil delta i konkurransen, er det viktig å ha vært der i maksimalt fem år. En jury av bransjeeksperter kårer da fem vinnere.

Vinner stand
Vinneren vil blant annet få gratis stand under Formnext-messen, markedsføring i forbindelse med messen og vil få muligheten til å delta i et pitch-event under messen. De deltakende selskapene konkurrerer samtidig om AM Ventures Impact Award.

Springbrett for selskaper
Som eksempler på selskaper som har hatt konkurransen som et springbrett, nevner Formnext Dyemansion, Sinterit og 3Yourmind.

Frist for deltakelse i konkurransen er 4. september 2020. Mer informasjon om konkurransen finner du på Formnext sin hjemmeside.

Så spørs det da, om de klarer å avholde messen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: