Tesla sender 3D-aksjer opp

En stillingsannonse ved Teslas gigafabrikk i Sparks, Nevada skapte bølger på aksjemarkedet. Foto via Tesla

En jobbannonse som bilfabrikanten Tesla nylig publiserte, førte til at aksjekursene til visse 3D-printaktører steg. Bilprodusenten averterte nemlig etter en tekniker med erfaring fra additiv tilvirkning.

Tesla averterte nylig ledig stilling som “Additive Manufacturing Technician” til elbilprodusentens fabrikk i Sparks, Nevada. Dette er stedet hvor selskapets første Gigafabrikk befinner seg, og hvor mange av Teslas batterier produseres. Stillingsannonsen lyder blant annet:

“Tesla søker et høyt motivert individ som er interessert i å skaffe seg og utvide ferdighetene som er nødvendige for å betjene SLA/SLS/FDM 3D-printutstyr i vår raskt voksende additive produksjon”.

Den fortsetter med å beskrive kravene og ferdighetene som er nødvendige for å søke, og det er ikke noe spesielt uvanlig for en rolle som en 3D-printeroperatør. Det kreves erfaring med “CATIA, SolidWorks, Pro E, Rhino eller annen CAD-programvare”, og “evnen til å tenke i tre dimensjoner”.

Stillingsbeskrivelsen har også noen punkter som ikke virker så forlokkende:

“Villighet til å jobbe overtid og/eller helger etter behov, med liten eller ingen forhåndsvarsel, og noen ganger i lengre perioder.”

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: