3D-printet sykkel priset under Formnext Connect

Huhn Cycles tok førstepremien i Purmundus Challenge under Formnext Connect. Foto: Huhn Cycles

Huhn Cycles, produsent av terrengsykler som produseres additivt, tok førstepremien under Formnext Connect i den årlige Purmundus Challenge-konkurransen. I følge Corinna Ray, leder for Purmundus-konkurransen, mottok de flere bidrag enn tidligere år.

I Purmundus Challenge-konkurransen, som er organisert av Formnext-messen, stilles innovative og kreative 3D-printede løsninger mot hverandre. I år har konkurransen, akkurat som Formnext-messen, vært digital og nylig ble vinneren av konkurransen kunngjort. Temaet for årets konkurranse “geometri og materialer i harmoni” og vinneren var Huhn Cycles, som produserer terrengsykler med additiv produksjon. Sykkelen deres Moorehuhn Bike er laget av titan og kan produseres lokalt og skreddersys for brukeren.

På andreplass kom HKK Bionics med sin bioniske hånd orototiske The Exomotion Hand One. Tredjeplassen gikk til Svet Abjo, med en resirkulerbar 3D-printet sko.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Større karbonavtrykk for 3D-printing i metall

Organisasjonen Additive Manufacturer Green Trade Association (AMGTA) har publisert sitt første bestilte universitetsforskningsarbeid om miljøeffekter av 3D-printing i metall. Foreløpig er konklusjonen at det er mest bærekraftig å produsere massive deler subtraktivt, og hule og mer komplekse deler additivt.

Publisert av: