Viser Tractus 3D-printer på virtuell messe

Markus Ryberg og Magnus Haugerud er klare for kontakt med kunder på Connect. Foto: Pressebilde

Den store 3D-printeren, T3500, har et byggevolum på opptil 2,1 meter i høyden og en meter i diameter.
Foto: Pressebilde

I forbindelse med den digitale messen Sign & Print Connect viser forhandleren Signtools frem industrielle 3D-printere for store objekter.

Signtools tilbyr håndplukkede produkter for grafisk produksjon. Under Sign & Print Connect lover selskapet spennende produktlanseringer og interessante seminarer, ifølge administrerende direktør Markus Ryberg.

– Vi håper virkelig at bransjen vil ta i bruk dette nye formatet og faktisk ta seg tid til å besøke messen akkurat som de alltid gjorde, selv om de nå gjør det fra kontoret eller hjemmefra.

Industrielle 3d-skrivere
Fra maskinutvalget viser Signtools industrielle 3D-printere fra nederlandske Tractus 3D. 3D-printerne benytter FDM (Fused Deposition Modelling) teknologien, som bygger lag på lag med tynne tråder av termoplast. Den største modellen, T3500, har et byggevolum på opp til 2,1 meter i høyden og 1 meter i diameter. Markus Ryberg sier at Tractus 3D skriver ut i høy oppløsning og krever minimal etterbehandling, noe som ellers ellers pleier å være tidkrevende.
– Presisjonen er så mye som 10 mikron og den har en printhastighet på opptil 300 millimeter per sekund, noe som er unikt for FDM-teknologi.

Signtools er en del av AddExport Sweden AB og ble grunnlagt av Magnus Haugerud og Markus Ryberg.

Besøk messen gratis
Den digitale messen Sign & Print Connect finner sted 9.-11. Februar. Under messen er det mulig å møte eksperter i bransjen og se produkter og presentasjoner direkte via datamaskinen. Åpent hver messedag fra kl. 08.00 til 16.00. All informasjon er tilgjengelig på signprintconnect.se hvor du også kan registrere deg gratis for å besøke messen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: