Rask nettbasert utdanning innen industriell 3D-printing

av Anja Degerholm

EOS tilbyr nå digitale kurs i additiv produksjon. Foto: Tobias Hase/EOS

Maskinoperatør, applikasjonsspesialist eller produksjonssjef. Nå starter EOS Additive Minds Academy som tilbyr onlinekurs for flere forskjellige roller innen additiv tilvirkning. På denne måten vil bedrifter raskt kunne gjøre sine ansatte om til eksperter innen 3D-printing, ifølge EOS.

I 2016 grunnla EOS sin konsulentenhet Additive Minds, hvis oppgave er å hjelpe selskaper med å utnytte potensialet i industriell 3D-printing. Konsulentvirksomheten suppleres nå med digital opplæring innenfor rammen av Additive Minds Academy. Tanken er at de som er nye innen feltet raskt skal kunne bygge opp sin tekniske kunnskap når det gjelder 3D-printing, skriver EOS i en pressemelding.

Kursene omfatter flere forskjellige roller innen additiv tilvirkning (AM – additive manufacturing), både for intern opplæring av nyansatt personale og videreutdanning av eksisterende personale. Foreløpig tilbys elleve forskjellige e-moduler og de tre studieretningene AM Data Preparation Specialist Metal, AM Application Specialist Metal og AM Data Preparation Specialist Polymer.

Patrick Schrade, sjef for Additive Minds Academy i EOS. Foto: Tobias Hase/EOS

Bratt læringskurve
Studieretningene er utformet for å oppnå de riktige ferdighetene innen bare fire til seks uker. Kursene består av en kombinasjon av internett-moduler, selvstudium og praktisk trening basert på casestudier. Deltakerne får veiledning og personlig tilbakemelding gjennom hele kurset. På slutten av programmet tar du en test og blir deretter sertifisert av Additive Minds Academy.

– Med våre læringsveier kan kundene utdanne effektive team som har alle ferdighetene som kreves for additiv produksjon. Vi tilbyr kunnskap over hele skalaen, fra grunnleggende forståelse av teknologien til valg av komponenter til AM, til AM-tilpasset design og konstruksjon og til skalatilpasning og validering av produksjon. Vi utvikler et individuelt opplæringsprogram for hver enkelt rolle, sier Patrick Schrade, leder for Additive Minds Academy i EOS.

Mer informasjon om utdanningene finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: