Formnext planlegger både vanlig messe – og digital

Formnext håper å kunne gjennomføre en messe i Frankfurt i november. Foto: Mesago/Mathias Kutt

Formnext er en av de største messene for additiv tilvirkning. I høst ble det en digital utgave, men i år forventer arrangørene å kunne arrangere både en fysisk messe og en digital.

Planleggingen for årets messe er i full gang og ideen er å gjennomføre en hybridbegivenhet, skriver Formnext i en pressemelding. Den fysiske messen arrangeres i Messe Frankfurt 16. – 19. November og Formnext Digital Days to uker senere, fra 30. november til 1. desember.

Formnext påpeker at de følger utviklingen av pandemien og at det kan påvirke hvordan messen kan gjennomføres, men at håpet er at vaksinasjonene har kommet så langt at det er mulig å ta imot besøkende. Gjennomføringen er tilpasset ut fra dagens situasjon og de juridiske kravene som eksisterer. Utstillere tilbys også fleksible reservasjonsalternativer, inkludert gratis avbestilling frem til siste dag i juni.

Viktig med personlige møter
Den digitale messen vil være et supplement til den fysiske, for de som ikke har mulighet til å komme til Frankfurt på grunn av for eksempel reisebegrensninger. At messen blir noe av i år er viktig for alle parter, understreker arrangørene.

– Tilbakemeldingene vi har fått fra utstillere, besøkende og utstillernes rådgivende komité har gjort det klart at en messe med personlige møter er avgjørende for denne bransjen. Alle lengter etter å besøke ekte boder og ha ansikter til ansikt-samtaler, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext i Mesago Messe Frankfurt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: