Formnext planlegger både vanlig messe – og digital

Formnext håper å kunne gjennomføre en messe i Frankfurt i november. Foto: Mesago/Mathias Kutt

Formnext er en av de største messene for additiv tilvirkning. I høst ble det en digital utgave, men i år forventer arrangørene å kunne arrangere både en fysisk messe og en digital.

Planleggingen for årets messe er i full gang og ideen er å gjennomføre en hybridbegivenhet, skriver Formnext i en pressemelding. Den fysiske messen arrangeres i Messe Frankfurt 16. – 19. November og Formnext Digital Days to uker senere, fra 30. november til 1. desember.

Formnext påpeker at de følger utviklingen av pandemien og at det kan påvirke hvordan messen kan gjennomføres, men at håpet er at vaksinasjonene har kommet så langt at det er mulig å ta imot besøkende. Gjennomføringen er tilpasset ut fra dagens situasjon og de juridiske kravene som eksisterer. Utstillere tilbys også fleksible reservasjonsalternativer, inkludert gratis avbestilling frem til siste dag i juni.

Viktig med personlige møter
Den digitale messen vil være et supplement til den fysiske, for de som ikke har mulighet til å komme til Frankfurt på grunn av for eksempel reisebegrensninger. At messen blir noe av i år er viktig for alle parter, understreker arrangørene.

– Tilbakemeldingene vi har fått fra utstillere, besøkende og utstillernes rådgivende komité har gjort det klart at en messe med personlige møter er avgjørende for denne bransjen. Alle lengter etter å besøke ekte boder og ha ansikter til ansikt-samtaler, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext i Mesago Messe Frankfurt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: